Klik på "Log på MitBarn" i øverst venstre hjørne for at logge på.
Første gang du logger på skal du logge på med NemID
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på dit eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik på dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort
Du kan hente appen MobilBarn i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på MobilBarn Herning.
Du finder aktiveringskoden på siden Personligt under dit navn
Log på appen med brugernavn og kodeord
Velkommen til MitBarn

I Herning Kommune har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet MitBarn, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. 

 

Gennem MitBarn får alle institutioner forbedret infrastruktur, hvilket giver mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, tilmelde jer arrangementer, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

Du kan hente appen MobilBarn i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på KbhForældre.
Hent app’en "Mobilbarn - Herning Kommune" i App Store eller Google Play
Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Denne adgang kræver kun NemID første gang. Når du installerer app’en skal du være logget på mitbarn.herning.dk. Nederst på fanen ”Personligt” kan du tilmelde din mobiltelefon og oprette et brugernavn samt adgangskode.